BIM-coördinator om op te bouwen!

 

Bouwen blijft in de ogen van KPMS echt mensenwerk. KPMS brengt tijdens ieder bouwproject een breed scala aan specifieke expertises én betrokken mensen bij elkaar. Zo werken wij bij KPMS als een team samen aan de meest complexe bouwvraagstukken.

KPMS is momenteel op zoek naar een BIM- coördinator om op te bouwen. Binnen deze functie:

  • Leid je het BIM implementatie- en optimalisatieproces bij enkele toonaangevende opdrachtgevers. Daarbij zit je met verschillende partijen om tafel – van BIM adviseurs, uitvoerende partijen tot het management – en ben je verantwoordelijk voor een eenduidig BIM proces.
  • Verzorg je de coördinatie van projecten (Navisworks) en adviseer je de Revit tekenaars bij de optimalisatie van het tekenwerk.
  • Stel je een plan op en ben je het aanspreekpunt omtrent de bouw van diverse bibliotheken voor marktpartijen. Dankzij deze bibliotheken kan men engineeringskosten reduceren en de procesaansturing optimaliseren.

Ben jij in staat om te werken volgens een inzichtelijk proces? En beschik jij over de juiste gedrevenheid, ervaring en expertise om onze opdrachtgevers dagelijks een gevoel van zekerheid en vertrouwen mee te geven? Wie weet ben jij dan onze nieuwe BIM- coördinator .

 Stuur je motivatie en CV naar info@kpms.nl. Neem bij vragen contact op met Johan Gielstra via 0513 – 651 899

 

KPMS | Zekerheid door denkkracht.