Projectleider Woning -en Utiliteitsbouw & Retail

Wat ga je doen?
Als Projectleider Woning -en Utiliteitsbouw & Retail bij KPMS Bouwadvies B.V. adviseer je onze toonaangevende opdrachtgevers bij uitdagende en vernieuwende bouwprojecten. Binnen deze opdrachten ben jij verantwoordelijk voor het in -en extern coördineren en het begeleiden van het gehele traject. Je bent vanaf de vraag tot aan de oplevering betrokken en alles wat daar tussen zit. Je bewaakt o.a. de planningen, calculaties en materiaaltoepassingen en houd daarbij de tijd, budget, kwaliteit en veiligheid scherp in de gaten. Het belang van de opdrachtgever houd je hierbij altijd voor ogen en je signaleert vroegtijdig de kansen, mogelijkheden en onvoorziene problemen en neemt hen hierin mee. Je komt vervolgens met voortijdige oplossingen om de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontlasten.

Daarnaast ben je een geboren leider en ben je niet bang om veel verantwoordelijkheid te dragen. Je krijgt energie van het tot stand brengen van samenwerkrelaties en weet alle partijen op een gemotiveerde wijze mee te nemen. Je stuurt tevens binnen de organisatie medewerkers aan zoals de werkvoorbereiders en de BIM-Modelleurs. Kortom, je krijgt veel vrijheid binnen deze functie, maar wij vragen van jou hier een grote mate van zelfstandigheid voor terug.

Wat vragen wij van jou?
HBO werk -en denk niveau
– Minimaal de opleiding MBO Bouwkunde afgerond
– Enkele jaren werkervaring in een soort gelijke functie
– Een fulltime dienstverband
– Sterk ontwikkelde communicatieve en organisatorische vaardigheden
– VCA-VOL gecertificeerd
– Goede kennis van MS Office en MS Project

Wat bieden wij jou?
– KPMS Bouwadvies B.V. is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van het management
staat altijd open!
– Volop (door)groeimogelijkheden zowel op zakelijk als persoonlijk vlak
– Ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit om jezelf en ons bedrijf verder te ontwikkelen
– Een passend salaris, dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
– 32 vakantiedagen, waarvan er maximaal 7 dagen collectief zijn vastgesteld
– Een jaarcontract met daarna uitzicht op een vast dienstverband
– Een lease auto, telefoon en laptop van de zaak en een goede pensioenregeling
– Er is veel expertise in huis op bouwkundig vlak, waardoor er geen vraag onbeantwoord zal blijven
– De leukste teamuitjes, circa 4x per jaar

Over KPMS Bouwadvies B.V.
KPMS Bouwadvies is een succesvol adviesbureau, gevestigd in Heerenveen. Wij opereren breed in de markt; nieuwbouw, renovatie, herstructurering en bouwkundige advisering. Opdrachtgevers zijn Zorginstellingen, Onderwijs, Woningcorporaties, Industrie, Ontwikkelaars, Retail bedrijven en Aannemers.

In onze visie draait het succesvol project -en bouwmanagement om kennis, ervaring en tegelijkertijd “out-of-the-box” denken. Wij leunen op onze ervaring, maar wij zullen te allen tijde meedenken met onze opdrachtgever over hoe iets duidelijker, efficiënter en kwalitatief beter kan.

Solliciteer nu!
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nynke Lawerman, telefonisch bereikbaar op 06-82048009. Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn? Aarzel niet en stuur je sollicitatie naar HR@kpms.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.