Bouwadvies

KPMS begeleidt opdrachtgevers bij bouwprojecten voor de zakelijke markt, ongeacht of het gaat om nieuwbouw, renovatie, restauratie of herbestemming van vastgoed. Beschikt de opdrachtgever niet over de benodigde specifieke kennis? Dan kan KPMS worden ingeschakeld voor projectmanagement in de ruimste zin van het woord. Van planvorming tot oplevering, KPMS kan binnen het bouwproces de juiste ondersteuning bieden. Door gebruik te maken van verschillende expertises en door samen te werken met de juiste bouwpartners, ontzorgt KPMS binnen ieder bouwproces.

Interim-management

Als interim-manager kan KPMS ontzorgen bij complexe processen. KPMS kijkt met een ‘frisse blik’ naar het project en maakt gebruik van jarenlange kennis en ervaring. KPMS deelt de passie van de opdrachtgevers, maar blijft tegelijkertijd nuchter en altijd gericht op duidelijke afspraken, heldere procedures en het bevorderen van efficiency.

Vastgoedmanagement

Voor efficiënt en rendementvol vastgoedmanagement zijn de juiste metingen, calculaties en managementmethodiek essentieel. KPMS beseft dat het draait om mensen en ondersteunt zo bij vastgoedmanagement en exploitatie- management. KPMS realiseert zich ook ieder moment van de dag dat er met kapitaal van anderen gewerkt wordt. Zaken als zorgplicht, maar ook Total Cost of Ownership (TCO) zijn voor opdrachtgevers van groot belang. KPMS zorgt dat de cijfers altijd kloppen.

  • Meer dan 50 bouwexperts via één contactpersoon
  • Opdrachtgever centraal in het bouwproces
  • Expertise binnen elk vakgebied
  • Werken volgens een inzichtelijk proces
  • Helder inzicht en grip op exploitatiekosten