Zorg

Binnen de zorg spelen begrippen als veiligheid en hygiëne een grote rol. Daarnaast dient er rekening te worden gehouden met een omgeving waarin het draait om de mens; locaties waar patiënten, bezoekers, bewoners en personeel samenkomen. KPMS is betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van diverse nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten in deze sector. KPMS houdt hierbij rekening met specifieke eisen: zo wordt ieder bouwproject goed voorbereid en efficiënt uitgevoerd, en wordt eventuele overlast zoveel mogelijk beperkt. Voor een veilige omgeving waarin de mens centraal staat; een omgeving waar gewoond, gewerkt én gebouwd kan worden.

Gerelateerde Cases

BIM-proces binnen het UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Met ruim 10.000 medewerkers is het UMCG één van de grootste ziekenhuizen in Nederland.

Meer lezen
Ziekenhuis Tjongerschans: Bouwbegeleiding Expertisecentrum Ouderenzorg

Ziekenhuis Tjongerschans en zorgorganisatie Meriant (onderdeel van Zorggroep Alliade) hebben op het ziekenhuisterrein in Heerenveen een expertisecentrum voor medisch specialistische ouderenzorg gebouw

Meer lezen
  • Meer dan 50 bouwexperts via één contactpersoon
  • Opdrachtgever centraal in het bouwproces
  • Expertise binnen elk vakgebied
  • Werken volgens een inzichtelijk proces
  • Helder inzicht en grip op exploitatiekosten