Cases

Handboek Huisvesting voor het UMCG

KPMS is binnen het UMCG actief vanuit de BIM-expertise en projectleiding

Bekijk deze case

Nylân Leeuwarden: Verbetering van 448 appartementen

KPMS heeft de bouwbegeleiding van de verbetering van 448 appartementen in de wijk Nylân te Leeuwarden op zich genomen. De opdrachtgever was WoonFriesland.

Bekijk deze case

Ziekenhuis Tjongerschans: Bouwbegeleiding Expertisecentrum Ouderenzorg

Ziekenhuis Tjongerschans en zorgorganisatie Meriant (onderdeel van Zorggroep Alliade) hebben op het ziekenhuisterrein in Heerenveen een expertisecentrum voor medisch specialistische ouderenzorg gebouw

Bekijk deze case

HEMA Gorredijk: omvangrijke nieuw- en verbouw

HEMA streeft ernaar om het leven van haar klanten een stuk makkelijker en plezieriger te maken. HEMA is door consumenten al acht keer op rij verkozen tot ‘meest onmisbare merk van Nederland.'

Bekijk deze case

Sharp Packaging Solutions: uitbreiding productielocaties

Sharp Packaging Solutions is een loonfabrikant en verpakker van farmaceutische producten. Sharp Packaging Solutions heeft twee Nederlandse vestigingen, te Oudehaske en Heerenveen.

Bekijk deze case

BIM tekenwerk voor Europrovyl

Europrovyl is een van de grootste fabrikanten van kunststof kozijnen in Nederland. Dankzij decennialange ervaring en circa 125 vakkundige medewerkers behoort dit bedrijf op hun gebied tot de top 3.

Bekijk deze case

Waterbedrijf Groningen: inspectie, planning en beheer

Waterbedrijf Groningen is de producent en distributeur van drinkwater in de provincie Groningen. Via vijf productielocaties levert Waterbedrijf Groningen aan ruim 575.000 klein- en grootverbruikers.

Bekijk deze case

Restauratie Watertoren met Jurriens Noord

Restaureren is vakmanschap. Jurriens Noord - per 1 mei 2016 onderdeel van Friso Bouwgroep - vormt op dit gebied een waar begrip in Noord Nederland.

Bekijk deze case

Duurzame samenwerking met Lyaemer Wonen

Lyaemer Wonen zorgt ervoor dat iedereen die een huurwoning wenst deze ook kan krijgen. De woningcorporatie is zo'n 100 jaar geleden gestart in Lemmer en omgeving.

Bekijk deze case

BIM-proces binnen het UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Met ruim 10.000 medewerkers is het UMCG één van de grootste ziekenhuizen in Nederland.

Bekijk deze case