Retail

Binnen de retail reikt de kennis en kunde van KPMS nét dat stapje verder. Van een bouwkundige constructie tot aan de juiste aansluiting van een kassasysteem en details binnen het interieur. Een bouwproject binnen deze sector vraagt vaak om speciale aandacht en is een vak apart. Niet voor niets is een veelgehoorde kreet ‘tijdens de verbouwing gaat de verkoop gewoon door’.

Van de rendementsdruk door een tijdelijke verbouwing, tot aan de complexiteit van veel bouwexperts op hetzelfde moment en dezelfde plek: bouwadvies binnen de retail vereist de juiste expertise en ervaring. KPMS beschikt over deze expertise en ervaring. Of het nu gaat om een verbouwing of relocatie, KPMS komt tegemoet aan ieders wensen en eisen. Altijd in nauw overleg met alle betrokken partijen: van de eigenaar tot aan de buurt en de leveranciers.

Gerelateerde Cases

HEMA Gorredijk: omvangrijke nieuw- en verbouw

HEMA streeft ernaar om het leven van haar klanten een stuk makkelijker en plezieriger te maken. HEMA is door consumenten al acht keer op rij verkozen tot ‘meest onmisbare merk van Nederland.'

Meer lezen
  • Meer dan 50 bouwexperts via één contactpersoon
  • Opdrachtgever centraal in het bouwproces
  • Expertise binnen elk vakgebied
  • Werken volgens een inzichtelijk proces
  • Helder inzicht en grip op exploitatiekosten