Over ons

Op onze mensen kun je bouwen.

Ondanks alle ondersteuning door hedendaagse techniek, blijft bouwen in de ogen van KPMS echt mensenwerk. Ieder bouwproject, klein of groot, steunt voor het overgrote deel op de expertise en de gedrevenheid van mensen. Mensen, die het gebouw ontwerpen óf daadwerkelijk bouwen. Daarom hechten wij veel waarde aan de manier waarop onze medewerkers betrokken zijn bij de verschillende bouwprojecten.

Of het nu gaat om de keuze van de vormgeving en de materialen, de twijfel rondom vergunningen en subsidies, of een gebrek aan kennis tijdens het bouwproces: bouwen aan de toekomst roept vaak onzekerheid op. ‘Maak ik wel de juiste keuzes?’ Onze experts nemen die onzekerheid weg, door gedurende het hele proces nuchter maar sterk betrokken aan uw zijde te staan.

KPMS koppelt jarenlange ervaring aan jeugdige gedrevenheid. Door de toewijding en kennis die daaruit voortvloeit, zijn wij dagelijks in staat om onze opdrachtgevers een gevoel van zekerheid en vertrouwen mee te geven.

“De jongeling brengt materialen samen om een brug naar de maan te bouwen en de man van middelbare leeftijd besluit uiteindelijk er een schuur van te maken.”
Henry David Thoreau (1817 - 1862)

Essayist, leraar, sociaal filosoof, natuuronderzoeker en dichter

Het team

Historie

Grote veranderingen beginnen vaak klein; in dit geval bij één persoon met een missie. Met het geloof om het anders en beter te willen doen dan anderen, startte Evert Koopmans in 2005 bouwadviesbedrijf KPMS. Zijn gedachtegoed – nuchterheid koppelen aan oplossingsgerichtheid en echte betrokkenheid – maakt dat dit bedrijf is uitgegroeid naar een organisatie met ruim 60 medewerkersOnder leiding van Evert zet KPMS zich nog iedere dag in om de waarden van het eerste uur na te leven: zekerheid bieden door de denkkracht van mensen die betrokken zijn bij hun projecten

MVO

Team Bouw & Techniek

KPMS is betrokken bij de maatschappij en draagt hier graag een steentje aan bij. Zo voelt KPMS zich sterk verbonden met sport. Dit zie je terug bij zowel het werk als de mensen. KPMS is o.a. partner van een marathonschaatssteam Bouw en Techniek met Olympische ambities, waarmee KPMS bijdraagt aan het vervullen van de dromen van sporters. Nooit opgeven maar altijd doorgaan, samen met je team: daar ligt de drive van KPMS.

  • Meer dan 50 bouwexperts via één contactpersoon
  • Opdrachtgever centraal in het bouwproces
  • Expertise binnen elk vakgebied
  • Werken volgens een inzichtelijk proces
  • Helder inzicht en grip op exploitatiekosten