BOUWKUNDIG PROJECTLEIDER

Wat ga je doen?

Als bouwkundig projectleider bij KPMS Bouwadvies B.V. adviseer je onze toonaangevende opdrachtgevers bij uitdagende en vernieuwende bouwprojecten. Binnen deze opdrachten ben jij verantwoordelijk voor het in -en extern coördineren en het begeleiden van het gehele traject. Je bent vanaf de vraag tot aan de oplevering betrokken en alles wat daartussen zit. Je bewaakt o.a. de planningen, financiën en houd daarbij de tijd, budget, kwaliteit en veiligheid scherp in de gaten. Het belang van de opdrachtgever houd je hierbij altijd voor ogen en je signaleert vroegtijdig de kansen, mogelijkheden en onvoorziene problemen en neemt hen hierin mee. Je komt vervolgens met voortijdige oplossingen om de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontlasten.

Daarnaast ben je een geboren leider en ben je niet bang om verantwoordelijkheid te dragen. Je krijgt energie van het tot stand brengen van samenwerkrelaties en weet alle partijen op een gemotiveerde wijze mee te nemen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van diverse teams, waaronder werkvoorbereiders en BIM-Modelleurs. Je speelt ook een cruciale rol in het managen van externe partijen, zoals aannemers, architecten en constructeurs. Kortom, je krijgt veel vrijheid binnen deze functie, maar wij vragen van jou hier een grote mate van zelfstandigheid voor terug.

Wat vragen wij van jou?

– HBO werk -en denkniveau– Minimaal de opleiding MBO Bouwkunde afgerond– Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie– Ervaring in de Retail en uitvoeringservaring is een pré– Een fulltime dienstverband– Sterk ontwikkelde communicatieve en organisatorische vaardigheden– VCA-VOL gecertificeerd– Goede kennis van MS Office en MS Project

 

Wat bieden wij jou?

– KPMS Bouwadvies B.V. is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van het managementstaat altijd open!– Volop (door)groeimogelijkheden zowel op zakelijk als persoonlijk vlak– Ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit om jezelf en ons bedrijf verder te ontwikkelen– Een passend salaris, dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring– 32 vakantiedagen, waarvan er maximaal 7 dagen collectief zijn vastgesteld–  Een salaris tussen de € 4.000 – € 5.500, afhankelijk van leeftijd en ervaring.– Een vast dienstverband– Een leaseauto, telefoon en laptop van de zaak en een goede pensioenregeling– Er is veel expertise in huis op bouwkundig vlak, waardoor er geen vraag onbeantwoord zal blijven– De leukste teamuitjes, circa 4 keer per jaar

 

Over KPMS Bouwadvies B.V.

KPMS Bouwadvies is een succesvol adviesbureau, gevestigd in Heerenveen. Wij opererenbreed in de markt; nieuwbouw, renovatie, herstructurering, verduurzamingstrajecten en bouwkundige advisering.Opdrachtgevers zijn o.a. Zorginstellingen, Onderwijs, Woningcorporaties, Industrie,Ontwikkelaars, Overheden, Retail bedrijven en Aannemers. In onze visie draait het succesvol project -en bouwmanagement om kennis, ervaring enTegelijkertijd “out of the box” denken. Wij leunen op onze ervaring, maar wij zullen te allen tijde meedenken met onze opdrachtgever over hoe iets duidelijker, efficiënter en kwalitatief beter kan.