Sharp Packaging Solutions

Sharp Packaging Solutions is een loonfabrikant en verpakker van farmaceutische producten. Het bedrijf is 23 jaar geleden opgericht als onderdeel van UDG Healthcare. Inmiddels valt het onder Sharp Packaging Services, dat wereldwijd unieke commerciële en klinische oplossingen creëert voor verpakkingen binnen de farmaceutische en biotechnische industrie. Sharp Packaging Solutions heeft twee Nederlandse vestigingen, te Oudehaske en Heerenveen.

Sharp Packaging Solutions kwam er op een gegeven moment achter dat de vestiging te Heerenveen maar voor 1/3 gevuld was met productieactiviteiten. Daarom werd er besloten om dit op te vullen door alle activiteiten vanuit Oudehaske naar Heerenveen te brengen: alles bij elkaar op een site. Dit betekende veel bouwen en veel verhuizen, zaken waar Sharp Packaging Solutions zelf niet de capaciteit voor had. Zodoende ging het bedrijf op zoek naar een partner en kwam hiervoor uit bij KPMS.

KPMS heeft dit project aangepakt en voor Sharp Packaging Solutions diverse scenario’s uitgewerkt voor de uitbreiding van hun productielocaties. KPMS heeft wekelijkse besprekingen, berekeningen, tekeningen en voorstellen verzorgd.

Arthur Vogels – Operational Manager Sharp Packaging Solutions

“Wat mij betreft was de samenwerking met KPMS prima. We konden goed aangeven welke richting we precies op wilden en zij dachten hier goed in mee. Het ‘out of the box’ denken, daar is KPMS heel goed in. Vanuit verschillende invalshoeken verzorgden zij input, prettig onderbouwd met technische tekeningen en financiële berekeningen. Mochten wij in de toekomst te maken krijgen met een soortgelijk project, zullen we zeker overwegen om dit weer met KPMS op te pakken.”

  • Meer dan 50 bouwexperts via één contactpersoon
  • Opdrachtgever centraal in het bouwproces
  • Expertise binnen elk vakgebied
  • Werken volgens een inzichtelijk proces
  • Helder inzicht en grip op exploitatiekosten