KPMS sluit zich aan bij gebouwverduurzamer INNAX

KPMS sluit zich aan bij gebouwverduurzamer INNAX

Graag informeren wij u over een mooie ontwikkeling: KPMS is 1 december jl. onderdeel geworden van INNAX.

Ons bouwadviesbedrijf heeft sinds de oprichting in 2005 een mooie ontwikkeling doorgemaakt en is klaar voor een nieuwe fase. De aansluiting bij INNAX, een multidisciplinaire gebouwverduurzamer met vestigingen in Veenendaal, Heerenveen, Tilburg en Baarn, creëert nieuwe mogelijkheden voor zowel onze mensen als onze opdrachtgevers.

Samen het verschil maken

Dat de energietransitie enorme uitdagingen voor de gebouwde omgeving met zich meebrengt is geen verrassing meer. Samenwerking wordt steeds belangrijker om de beste integrale oplossingen aan te bieden. KPMS en INNAX zijn in dat opzicht een perfecte match om versneld de verduurzamingsopgave aan te gaan. Sinds 2005 staat KPMS voor oplossingsgerichtheid en betrokkenheid, daarin zien we veel overeenkomsten met de kernwaarden van INNAX.

Over INNAX

Duurzame gebouwen voor iedereen: dat is kort gezegd de missie van INNAX. Als onafhankelijke partner biedt INNAX oplossingen voor elke stap in het verduurzamingsproces: van dataverzameling en -analyse tot financiering, realisatie en monitoring. INNAX is Paris Proof Partner van de Dutch Green Building Council en zet zich in voor een Paris Proof gebouwde omgeving in 2040.