Opening vernieuwde ALDI Delfzijl

 

Vrijdag 14 februari was de feestelijke opening van de geheel vernieuwde ALDI in Delfzijl. In navolging van een aantal andere ALDI-winkels, heeft KPMS in samenwerking met verschillende partijen ook deze winkel volledig vernieuwd volgens AniKo: Aldi Nord Instore Konzept. De winkel is slechts drie weken dicht geweest; in deze periode is de gehele winkel leeggehaald en zijn onder andere een nieuwe vloer, installaties, plafonds en (koel)stellingen geplaatst.

In het voortraject heeft KPMS de werkvoorbereiding op zich genomen, waarna ALDI de uitvoerende partijen heeft geselecteerd voor de realisatie van de bouwwerkzaamheden. Gedurende de uitvoering werd de projectleiding verzorgd door KPMS. Door intensief toezicht te houden op de planning en uitvoering, konden de werkzaamheden binnen een zo kort mogelijke periode verricht worden.

Alle werkzaamheden zijn in drie weken uitgevoerd, waardoor de winkel relatief kort dicht was en de impact op de bedrijvigheid minimaal bleef. Een van de aspecten die hieraan bijdroeg, was het starten met de aanpak van de oude bakkerij aan de rechterzijde van de winkel. Hierdoor kon de normale verkoop in eerste instantie gewoon doorgaan. Dankzij efficiënte samenwerking en communicatie met alle uitvoerende partijen, heeft KPMS dit project binnen de gestelde planning afgerond. Het resultaat? Een mooie, frisse ‘nieuwe’ ALDI!

Met dank aan alle projectpartners: Bouwgroep De Jong, Leijdsman installaties, Fridina, Imarco, Alraf, Peeters objecten, NVD beveiligingstechniek en MultiCross.