Oplevering ALDI Leeuwarden

ALDI is volop bezig om uit te breiden en het bekende winkelconcept te vernieuwen rondom producten van een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Daarom opent de discount-supermarkt de komende tijd meerdere nieuwe filialen. KPMS heeft de bouwbegeleiding verzorgd van het nieuwe ALDI filiaal in Leeuwarden dat vrijdag 13 december is geopend.

Het nieuwe filiaal is gerealiseerd aan de zuidkant binnen het bestaande MIRO gebouw, naast een reeds aanwezige Albert Heijn, en is gebaseerd op de nieuwe ALDI winkelformule. Hierbij staan verse producten en een nog betere ervaring centraal. De werkzaamheden vanuit KPMS zijn na de bouwvak van 2019 gestart. KPMS heeft al het tekenwerk verzorgd, de specifieke inrichting van de winkel uitgewerkt en de groep van verschillende aannemers aangestuurd; de complete bouwbegeleidingvan ontwerp tot en met de sleuteloverdracht.

De prettige samenwerking, met een vaste groep ervaren aannemers vanuit ALDI, vormde een belangrijke spil in het tot stand komen van dit project. Dankzij de fijne werksfeer en het goede onderlinge overleg was geen enkele uitdaging onoverkomelijk. Zo is er samen met alle partijen, geheel volgens planning, een mooi nieuw filiaal opgeleverd.