Ramses Bekkenk van het KMC mountainbiketeam voltooit 750neChallenge

Ramses Bekkenk (43) heeft zichzelf uitgedaagd door in corona-tijd de zogenaamde 750neChallende aan te gaan. Bekkenk reed maar liefst drie bestaande Drentse mountainbikeroutes achter elkaar: de Bartje 200, de Drenthe 200 en de Hunebed 350. Op 14 juli 2020 voltooide hij na 37 uur en 30 minuten deze indrukwekkende mountainbiketocht.

Doorzettingsvermogen
In mei van dit jaar deed hij ook al een poging. Toen kwam er door fysiek ongemak in combinatie met de kou na 41 uur en 700 kilometer een einde aan zijn avontuur. Bekkenk liet het daar niet bij zitten; waar hij in mei de eindstreep niet bereikte, voltooide hij in juli alsnog de monstertocht van 750 km.

Altijd op zoek naar uitdagingen
Het lid van het KMC-mountainbiketeam staat erom bekend geen uitdaging uit de weg te gaan. Zo won hij al drie keer de 360NE Challenge, over 361 kilometer, door Zuid-Afrika. Ook was hij samen met Bram Rood de sterkste in de Offroad Finnmark over 700 kilometer en won hij al eens The Munga, een wedstrijd door Zuid Afrika over 1074 kilometer.

Herkenbare gedrevenheid
KPMS feliciteert Bekkenk en is onder de indruk van zijn prestatie, zelfs in tijden van corona en lockdown. KPMS is dan ook trots supporter van het KMC mountainbiketeam. De gedrevenheid waarmee KPMS de groei van het eigen bedrijf gerealiseerd heeft, sluit naadloos aan op de gemotiveerde instelling van de mountainbikers van het KMC team. Het moge duidelijk zijn dat Bekkenk daar geen uitzondering op vormt.